Portfolio

Rentid AB och Skagert AB

Systerföretagen Rentid AB i Jönköping och Skagert AB i Nässjö/Vetlanda gav oss i uppdrag att utveckla var sin ny webbplats för respektive företag med liknande layout, därtill skapades även en förenklad mobilversion av siten.

Byggnadsplåt AB

Vi utvecklade en mindre webbplats åt plåtsalagerifirman Byggnadsplåt AB. Som en lite annorlunda effekt gjordes en s.k. parallax scroll-effekt på ...

Mima Scandinavia

Utveckling av webbshop för egen verksamhet. Mima är ett Holländskt märke. Företaget tillverkar Barnvagnar och Highchairs med unik, modern design.

Ramudden AB

Utveckling av en Business Catalyst site åt Ramudden AB. På siten kan företagets kunder bl a göra offertförfrågningar och anmäla sig till företagets utbildningar. Utöver shopmodulen använder vi flera av BC's moduler, bl a CRM-systemet för...

Nordideen GmbH

Utveckling av en Business Catalyst hemsida till det tyska företaget Nordideen GmbH. Hemsidan innehåller bl a en webbshop där konsumenter kan köpa reservdelar.

HSB Göta Byggvaror

HSB göta etablerade en byggvaruhandel som slog upp portarna i november 20012. Utöver byggvaruhandel har företaget även en prefabriceringsavdelning där man prefabricerar byggnadsmoduler och Friggebodar åt sina kunder.


Våren 2014 köptes företaget upp av Holgers byggvaror och ingår numera i Woody's organisation

Inero AB

Inero AB är Jönköpings-företaget som utvecklat en unik översvämningsbarriär som snabbt kan monteras för att skydda och hindra skador på egendom vid höga vattenflöden.

Wallins rör AB

En enklare webbplats för att bättre presentera företagets tjänster och leverantörer. Sajten gjordes med Adobe Muse.

Kontakta oss

+46 (0)70 788 13 00

info@info-tech.se

Här finns vi.

Vi stödjer
Vi stödjer Unicef
Från Bloggen
Twitter